Το Εστιατόριο μας

Το εστιατόριο "ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ" από τις αρχές  της δεκαετίας '50 μέχρι και σήμερα, αποτελεί ένα μοναδικό μέρος για εσάς που θέλετε να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, την δροσιά της θάλασσας, τον καλοκαιρινό ήλιο και να ξεκουραστείτε κάτω από τις πυκνόφυλλες μουριές και την καταπράσινη κληματαριά μας.

 

Το χαρακτηριστικό  γνώρισμα του εστιατορίου μας είναι η παραδοσιακή κουζίνα, της οποίας δημιουργός είναι η μητέρα της οικογένειας κ. Μαρίνα. Την επιχείρηση φροντίζει ο πατέρας κ. Γιάννης, με ένα χαμόγελο πάντα όπως και οι δύο κόρες Μαριάνθη και Νικολέτα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα φρέσκα αγνά και ντόπια προϊόντα όπως και στις πρώτες ύλες. Η μακρόχρονη πείρα της οικογένειας στην εστίαση  έχει αναγνωριστεί με το πέρασμα του χρόνου. Στο μόνιμο πελατολόγιο μας θα βρείτε ντόπιους, Έλληνες αλλά και ξένους πελάτες που δείχνουν εμπιστοσύνη στην πραγματική και ζεστή φιλοξενία μας.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό του μαγαζιού και της οικογένειας  μας που έχει αναγνωριστεί και εκτιμηθεί, είναι ότι προτιμάμε να θεωρούμε τους πελάτες ως φιλοξενούμενους μας, γνωστούς φίλους και όχι ως αγνώστους πελάτες. Απόδειξη είναι ξένοι και Έλληνες πελάτες από μακρινές περιοχές της Ελλάδας που μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.

 

Σας προσκαλούμε να έρθετε κοντά μας..

 

ΜΕΝΟΥ

Το εστιατόριό μας είναι γνωστό για τα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα του αλλά όμως φροντίζει να διαθέτει πάντα ότι πιο φρέσκο και νόστιμο διαθέτει η θάλασσά μας από ψάρια και θαλασσινά.Το μενού συμπληρώνουν διάφορες σαλάτες αναλόγως με την εποχή και διάφορα ορεκτικά.

Το γεύμα συνοδεύεται από κρασί ή τσίπουρο δικής μας παραγωγής  από το αμπέλι μας, ή και εμφιαλωμένο που μπορεί να διαλέξει ο πελάτης από μια πλήρη λίστα ντόπιων και άλλων κρασιών από όλη την Ελλάδα. Η κουζίνα διαφέρει ανάλογα με την εποχή γιατί η μαγειρική της μητέρας χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα εποχιακά λαχανικά. Τα πιάτα μας, είναι μαγειρεμένα με αγνό ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής.

  • Icon 01
  • Icon 04
  • Icon 02
  • Icon 03
  • Icon 07
  • Icon 06
  • Icon 05
  • Icon 08

Οι σπεσιαλιτε μας είναι:
Καραβιδομακαρονάδα, Σπετζοφάι, Κουνέλι Στιφάδο, Αρνάκι στη Γάστρα, Λαχανοντολμάδες, Τυρόπιτα Στριφτή, Σουτζουκάκια, Παραδοσιακός Μουσακάς, Μελιτζάνες Ιμάμ και άλλες γνωστές ελληνικές νοστιμιές όπως Μοσχαράκι Κοκκινιστό, Γεμιστά, Παστίτσιο.
Επισης φρεσκα ψαρια του Παγασητικου Κολπου οπως:
Μπακαλιαράκια, Μπαρμπούνια, Καραβίδες, Κουτσομούρες, Καλαμάρια, Λαβρακια και άλλα.